Udredning

Har jeg en psykisk/psykiatrisk lidelse?
Hvad fejler min teenager?
Er der problemer med overblik og indlæring?
Udredning består af en grundig psykologisk undersøgelse med forskellige former for testning og udspørgen.
Eksempel

Tristhed have sit udspring i noget ganske andet end depression. Ikke sjældent ses kognitive vanskeligheder, der har gjort, at man gennem år har ”stået på tæer”, overanstrengt sit system. Og skabt en udtrætning og en belastning, der kan mærkes negativt i tankebaner, i kroppen, i energiniveau og ikke mindst følelsesmæssigt. 

Min teenager mistrives, hvad gør vi?

At man selv eller éns teenager reagerer ekstra kraftigt i perioder er ikke nødvendigvis alarmerende eller tegn på en psykisk lidelse. Udsving hører livet til. Der, hvor man skal reagere er, når mistrivsel har stået på over lang tid. Og når forskellige tiltag ikke har virket. Med andre ord, at adfærd eller følelsesliv for alvor bliver problematisk for enten én selv eller omgivelserne.  

Vigtige tegn på mistrivsel:

Ved teenageren vil det typisk ses af tilbagetrækning/skolevægring eller adfærd, der ikke svarer til den faktiske alder eller sådan som den unge grundlæggende er af sind.  

Jeg er ikke enig i en diagnose, hvad gør jeg? 
Er du allerede udredt i psykiatrien og ikke enig i diagnosen er det en mulighed at få en second-opinion hos mig. Men overvej forinden, hvad du vil bruge den til. Det vil muligvis være skønne spildte kræfter (og penge), hvis det blot handler om at få ret… 

 

Jeg er ikke enig i en diagnose, hvad gør jeg?

Er du allerede udredt i psykiatrien og ikke enig i diagnosen er det en mulighed at få en second-opinion hos mig. Men overvej forinden, hvad du vil bruge den til. Det vil muligvis være skønne spildte kræfter (og penge), hvis det blot handler om at få ret

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.