Til fagfolk

SUPERVISION

Supervision og sparring til tværfagligt personale ansat i offentlig eller privat regi.  

Jeg har mange års erfaring med supervision af sundhedspersonale i psykiatrien og kommunalt til specialvejledere og støtte-kontaktpersoner.  

Er du psykolog og på vej til autorisation?  

Er du på vej til specialist på børn/unge/voksen?  

Er du på vej til at blive supervisor og har brug for supervision på supervision?  

Så tøv ikke med at kontakte mig. Den supervision jeg yder godkendes både hvis du er på vej til at blive specialist i børn og unge eller specialist indenfor voksenområdet.  

Om supervision og læring

Supervision
Supervision er en læringsproces omkring sig selv som fagperson med den hensigt at yde den bedst mulige hjælp til patienten/borgeren/klienten.
Læring

Man ikke bare adskille sig selv fra, hvilken fagperson man er, men som udgangspunkt tager supervisionen sit afsæt i en konkret sag og i ens faglighed. Igennem supervisionsprocessen kommer supervisanden(erne) igennem en læringscirkel omhandlende refleksion (hvad føler og tænker jeg), perspektivering/begrebsligggørelse (hvordan kan man forstå det) og med forslag til konkrete adfærdsmæssige ændringer, der kan afprøves. 

Gruppesupervision

Ved gruppesupervision benyttes den samme læringscirkel ud fra arbejdsformen med reflekterende team og evt. rollespil og adfærdseksperimenter. 

UNDERVISNING

Lad mig skræddersy jeres næste undervisning. Jeg har undervist mange forskellige faggrupper (læger, psykologer, ergoterapeuter, pædagoger, sygeplejersker, sekretærer) i alskens emner.  Spidskompetencer indenfor kognitiv adfærdsterapi til forskellige psykiske lidelser (herunder belastningsreaktioner og forlængede sorgreaktioner). 
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.