Metoder

Hvad virker for mig?

Kognitiv adfærdsterapi er dokumenteret virksomt på en lang række psykiske vanskeligheder. Kognitiv adfærdsterapi har fokus på dét man kan forandre og accept af dét man ikke kan forandre.  

Samarbejde
Det kræver din egen indsats og skal være dit eget ønske, i samarbejdet med mig som din psykolog at skabe en forandring. Jeg har mange ting i min værktøjskasse, men det forudsætter at vi er enige om hvad vi skal samarbejde om og at kemien er der. 

Forandring
I behandlingen skal vi have øje for, hvad man kan forandre og hvad man ikke kan forandre. Og lære at acceptere og slippe det, der alligevel ikke kan forandres. 

Andre specialister

I fald du får brug for psykologisk testning eller sparring i (familie)retslige sager henviser jeg gerne til min kollega psykolog Mette Brinck https://mettebrinck.dk/ 

I fald du får brug for EMDR behandling som især bruges i fht. traumebehandling henviser jeg gerne til min kollega psykolog Lone Christensen https://www.psykolograadgivningen.dk/ 

At blive sin egen bedste ven

Kognitiv adfærdsterapi er en struktureret og målrettet metode med synlige mål og arbejdsmetoder, der har til formål at blive din egen bedste ven (og dermed undvære mig som psykolog). 

Se også FAQ

Udbytte
Du skal forvente at få hjemmearbejde med fra hver session. Det er for at maksimere dit udbytte af terapien. Jo mere man arbejder, eksperimenterer og øver sig mellem sessionerne des større udbytte får man af forløbet.
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.